Despre Noi

Informatii Legate de SonicPanel Romania

SonicPanel Romania

Cele mai bune servicii de gazduire & reseller radio

Oferim servicii de gazduire radie, reseller radio & gazduire web pe spatiu SSD cu protectie gratuita inclusa, servere performante. Toate serviciile se supun unor termeni si conditii ce trebuie respectate cu strictete.Serviciile oferite de SonicPanel Romania se activeaza automat.

Sed ut perspiciatis, unde omnis iste natus error voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem aperiam eaque ipsa, quae ab illo inventore veritatis quasi architecto beatae vitae dicta sunt, explicabo.

  • Nemo enim ipsam voluptatem voluptas
  • Sed ut perspiciatis, unde omnis voluptatem
  • At vero eos et accusamus et dignissimos
  • Temporibus autem quibusdam officiis
  • Nam libero tempore soluta nobis eligendi

De ce SonicPanel Romania?

Preturi Bune

Oferim o gama larga de modalitati de plata pentru achitarea serviciilor oferite, totodata ne straduim sa va oferim cele mai mici preturi posibile pentru a fi accesibile de cat mai multe persoane,

Suport Tehnic

Toate serviciile oferite de noi beneficiaza de suport tehnic gratuit atat la serverele de radio, cat si pentru cei care beneficiaza de reseller radio si doresc automatizarea acestuia cu platformele de billing.

Activare Instanta

Serviciile oferite de noi se activeaza automat dupa efectuarea platii facturii si nu necesita aprobarea manuala a unui administrator sau al unui membru din echipa de asistenta tehnica.

Servere SSD

Serverele oferite de noi atat cele radio cat si cele cu gazduire web sunt gazduite pe servere cu SSD NVMe ceea ce va ofera o viteza garantata a serviciilor pentru a beneficia rapid la orice ora de serviciu.

error: Alert: Content is protected !!